lördag 28 maj 2011

Fågelunge

En liten fågelunge som flög in i vårt fönster, troligen ute på sin första flygtur.
Efter att den fått lite svalkande vatten på sig så kvicknade den till och kunde flyga i väg till synes oskadad, förhoppningsvis har den lärt sig en läxa och undviker fönster i fortsättningen.


fredag 27 maj 2011

Blomma

En liten blomknopp på väg att slå ut.
Klicka på bilden för att se den större.


måndag 23 maj 2011

Rådjur i skogen

Här lyckades jag fånga ett litet rådjur i skogen nära Tullgarn i Sörmland. Den var relativt orädd också, annars brukar dom lägga benen på ryggen och kuta i väg med full rulle men denna tog det lugnt där inne i skogen.


fredag 20 maj 2011

Pingstlilja

Några  bilder på en och samma pingstlilja, den enda vi har på tomten så därför fick den vara med på bild. Går bra att se i större format genom att klicka på bilden.





måndag 16 maj 2011

Domherre

En liten vacker Domherre som sitter så fint.
Förstora gärna genom att klicka på bilden.


söndag 8 maj 2011

Havsörn över huset

I går klockan halv tre kom dom flygande över huset där jag bor, tre havsörnar som inte verkade vara helt ense med varandra, deras ynkliga pipande är lite lustigt med tanke på dessa enorma fåglar, man tror ju att dom ska ha grymma röstresurser. hur som helst så är det lika imponerande varje gång man ser dom segla uppe i luften. 



Klockan halv sex på morgonen

I går morse, Söndagen den 9 maj var det en fin och dimmig morgon, bilden är fotograferad över sjön vid Österby i Hölö/Sörmland klockan halv sex på morgonen.